PF 2013, přání na NaturePhoto.cz

Tak, další rok je zase fuč. Mám obavy, že zrychlování plynutí času už nikdo nezastaví a každý další rok bude ještě rychlejší, než ten předešlý. Proto přeji všem návštěvníkům stránek v roce 2013 hodně zdraví a odvahy, dělat to, co je opravdu baví. I za cenu kompromisů, nad kterými si vaše okolí bude klepat prstem na čelo.

Přestože se mi v září narodil druhý syn Oskar, chci využít toho, co jsem se o přírodě a jejím fotografování za poslední roky naučil a budu dál dokumentovat život zvířat v Evropě i v odlehlých krajích. Jak s kamarády, se kterými je mi při fotografování dobře, tak nově i s celou rodinou, která mi bude pomáhat hledat třeba nové druhy kolibříků v Jižní Americe.

 

 

 

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
31. 12. 2012 , kategorie: akce, novinky
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(2 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář

Olda
Ahoj Ondro, vždy jsem opravdu rád navštívil tyhle stránky věnované přírodě a fotografování. Považoval jsem je za jedny z nejlepších. O to více jsem byl zděšený, když jsem na stránkách zaregistroval reklamu na podporu volby prezidenta. Tím u mě na dlouhou dobu klesly hodně hluboko. Zvláště poté, co jsi v článku o značce Tilak v úvodu napsal "ale proč si je hyzdit otravnou reklamou a dělat z nich inzertní noviny". Co tě k tomu probůh vedlo? Snad ne ty jejich nakradené peníze. Ahoj
Michal Mašík
Tobě a celé rodině jen to nej. A hlavně zdraví protože bez něj v životě není nic. M