PF 2012, přání na NaturePhoto.cz

Tak se nám zase blíží nový rok. Proto bych opět moc rád všem návštěvníkům stránek NaturePhoto.cz popřál příjemné prožití Vánoc a co nejvíce pohody v roce 2012. Ať se splní vše, v co tajně doufáte a lidé ve vašem okolí vám dělají jen radost. Přeji vám pevné zdraví, aby jste si mohli užít každou chviličku tím, co vás baví.

Zítra odjíždím s rodinou na Šumavu, kde budeme snad do roku 2012. Pokud budete projíždět mezi Volary a Lipnem, zavolejte, rád vás na chvilku uvidím!

 

Ondřej Prosický | NaturePhoto.cz, 23.12.2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
23. 12. 2011 , kategorie: akce, novinky
Klíčová slova
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(5 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář

Olda
Tobě taky v Novém roce hlavně zdraví a těším se na spousty pěkných fotek a poutavých příběhů.
Jirsa
Také vše nej do nového roku !
Šťastné vykročení do nového roku
Ondřeji, Přeji úspěšný rok, zdraví Tobě a celé rodině.
Michal
Vám také vše nej. Těším se na nové fotografie ,které jsou pro mne inspirací. Michal