Dárkový poukaz na fotografický obraz

Obdarujte své blízké nebo kolegy originálním autorským fotografickým obrazem s přírodním motivem. Stačí zakoupit Dárkový poukaz a obdarovaný si sám vybere z bezkonkurenční široké nabídky fotografií divokých zvířat a krajin. Předejdete tak zklamání, pokud se netrefíte do jeho vkusu.

Jak to funguje

Po objednání přijde na vaši adresu Dárkový poukaz, na kterém je kontakt, aby se mi mohl obdarovaný ozvat a společně jsme vybrali nejvhodnější přírodní motiv z mé aktuální nabídky 15 286 fotografií zvířat, rostlin a krajin. Výroba obrazu pak trvá 3 - 7 dní, hotový obraz bývá zdarma doručen během 3 dní.
Fotografie je možné vybírat v Galerii zde na stránkách, na mém profilu na Instagram a Facebook, nebo v mých kompletních porfoliích na fotobakách Shutterstock, Adobe Stock, Dreamstime, Depositphotos a Getty Images. I na fotobankách je možné licence k použití zakoupit, kvůli značně komprimaci souborů je to ale pro tisk nevhodné. Fotografický obraz má velikost 90 x 60 cm, na desce Kapa 10 mm s rámem Nielsen. Při objednání je možné upřesnit lesklé nebo polomatné provedení.

Cena Dárkového poukazu k výrobě fotografického obrazu včetně doručení je 6000 Kč.
Další možnosti zpracování, velikosti a ceny fotografických obrazů jsou tady.
V příadě zájmu prosím využijte Kontaktní formulář.

Prvotřídní kvalita tisku

Fotografie jsou zvětšovány nejkvalitnější tiskovou metodou současnosti, osvitem digitálních dat na chemicky zpracovaný fotografický papír strojem OCÉ Lightjet v laboratoři Thalia Picta. Touto metodou získáte daleko kvalitnější a trvanlivější zvětšeninu, než jaké nabízejí běžné tiskárny. Fotografickou laboratoř Thalia Picta nelze srovnávat s žádným fotolabem. Způsob zhotovení fotografií představuje špičku v oblasti zpracování digitálních dat. Fotoobraz zpracovaný popisovanou metodou se vyznačuje stálostí barev, které vydrží mnoho desítek let.
Jedná se skutečné fotografie, ne běžněji používané inkoustové tisky. Tato technologie má v současné době nejblíže ke klasickému zvětšování fotografií. Se společností Thalia Picta spolupracuji od roku 2006 a po mém doporučení je jí věrná i desítka mých kolegů, fotografů.

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
07. 12. 2020 , kategorie: akce, novinky
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(0 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář