Dárkový poukaz, fotografický workshop

S blížícími se Vánoci, a s nezbytnými starostmi o dárky, se vyrojili první dotazy se zájmem o Dárkový poukaz na fotografický kurz. Pokud je ve vašem okolí někdo, kdo fotografuje, myslím, že by jej mohl některý z workshopů potěšit jako dárek. Aktuálně třeba se zaměřením na fotografování krajiny nebo na dravců a sov v přírodních podmínkách.

 

Fotografický workshop Zimní krajina Českého Švýcarska,  20. - 22. ledna 2012
Není to jen barevný podzim, který může být v krajině atraktivní. Je to i vzácná sněhová pokrývka, mlhy, námrazy a ledopády, které dělají přírodu přitažlivou. Během víkendového workshopu bude mít šanci každý s účastníků seznámit se s fotografováním v terénu a poměrně intenzivně se budeme věnovat i související problematice na přednáškách. Podrobnosti o akci.


 

Fotografický workshop Dravci a sovy na Vysočině 2.-4. března 2012
Tradiční osvědčená akce, která bude mít po čtyřech letech svou již jedenáctou reprízu. Během víkendu budou mít účastníci opět výjimečnou možnost fotografovat ochočené a dokonale vedené dravce a sovy v přírodních podmínkách. Aranžovaná fotografie zvířat má svá specifika, na která na která bych rád během víkendu upozornil. Akce je vhodná pro začínající fotografy divoký zvířat. Součástí workshopu jsou osvědčené a průběžně zdokonalované přednášky. Podrobnosti o akci.


 

 

V případě zájmu o dárkový poukaz mě prosím kontaktujte.

Související odkazy
Fotografický workshop Zimní krajina Českého Švýcarska
Fotografický workshop Dravci a sovy, Vysočina
Již realizované a aktuálně vypsané fotografické workshopy a kurzy
Další plánovaná nabídka na rok 2012 (úvaha, může se změnit)

 

Seznam všech článků publikovaných na NaturePhoto.cz


Ondřej Prosický | NaturePhoto.cz, 28.11.2011



Fotograf Ondřej Prosický se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování živé přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky pravidelně publikuje v médiích a má za sebou více než dvě desítky autorských výstav. K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže BBC Wildlife Photographer of the Year 2007. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera.

 

 

01-2009-1048 01-2009-1048 Námraza na Studenci, Autor: Ondřej Prosický | NaturePhoto.cz, Model: Canon EOS 5D Mark II, Objektiv: Canon EF 200mm f/2.8 L USM, stativ Gitzo 3540LS + RRS BH55, Clona: 2.8, Doba expozice: 1/50 s, ISO: 100, Kompenzace expozice: +1, Blesk: Ne, Vytvořeno: 1. ledna 2009 11:32:17, Studenec, NP České Švýcarsko (Česko) Výr velký (Bubo bubo) Výr velký (Bubo bubo) Eurasian Eagle Owl, Autor: Ondřej Prosický | NaturePhoto.cz, Model: Canon EOS-1D Mark III, Objektiv: Canon EF 200mm f/2.8 L USM, Ohnisková vzdálenost (EQ35mm): 260 mm, stativ Gitzo 3540LS + RRS BH55, Clona: 4.5, Doba expozice: 1/800 s, ISO: 500, Kompenzace expozice: -2/3, Blesk: Ano, Vytvořeno: 22. listopadu 2008 14:26:39, zvíře v lidské péči, Herálec, Vysočina (Česko)

 

 

 

 

 

 

 

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
28. 11. 2011 , kategorie: akce, workshopy
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(0 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář