Fotoexpedice Aotearoa, Nový Zéland, 03-2019

Máte rádi tučňáky, tereje a albatrosy? Chcete fotografovat papoušky kea a úžasnou krajinu Jižního ostrova Nového Zélandu? Pokud ano, nabízím účast na dvoutýdenní fotoexpedici za přírodními krásami vzdáleného koutu světa. Společně s Vlaďkou Kennett z cestovní kanceláře True Travel jsme vybrali ta nejzajímavější místa a budeme vám dělat na cestě průvodce.

Foto: CK True Travel Ltd.
Cesta za fotografování je určena všem milovníkům přírody, z poloviny se budeme věnovat krajině a z poloviny zvířatům. Podle jasného itineráře, který zohlední aktuální podmínky. Když bude pošmourno s deštěm na fotografování ptáků, můžeme fotografovat vodopády. Jak se ale při snímání horských scenérii objeví papoušek kea, všechno podřídíme jemu.

Termín: 14. - 31. března 2019
Cena: 95 000 Kč + letenka


Podrobný itinerář ke stažení (PDF)
Informace na stránkách True Travel

 

Foto: CK True Travel Ltd.  Foto: CK True Travel Ltd. Foto: CK True Travel Ltd. Foto: CK True Travel Ltd.

 

 

 

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
16. 07. 2017 , kategorie: cesty, svět
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(1 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář

JirkaK.
Paráda, na něco podobného jsem přesně čekal. Proberu doma a ozvu se.