Progalerie.cz, internetové stránky pro fotografy

Tu a tam se někdo z mého okolí ptá, jestli bych nemohl doporučit někoho, kdo by mohl připravit internetové stránky pro jeho fotografie. Aktuálně se to zrovna pěkně sešlo. Můj spolehlivý tvůrce stránek má čerstvě veřejnou nabídku, proto mu ji moc rád zpropaguji. Věřím, že budete spokojeni stejně jako další fotografové, kterým jsem ho za těch deset let spolupráce doporučil.


Systém PROGARIE optimalizovaný pro internetové stránky fotografů funguje na šikovném principu. Rozhodnete se pro jeden ze základních balíčků webu a podle vašeho záměru případně dokoupíte další rozšíření. Ne každý plánuje psát na své stránky články nebo potřebuje složitou databázi s fotobankou. Můžete si web optimalozovat přesně podle své chuti. Na webu jsou jistě veřejně levnější automatické nástroje, ale pokud chcete být jako správný autor originální, jistě vás to neuspokojí. I proto si dostanete o PROGALERIE originální grafiku webu.

K nabídce internetový stránek se dostanete kliknutí na obrázek.


 

 

Základní vlastnosti

Neomezená struktura galerií a alb

Neomezená struktura galerií a alb

V systému PROGALERIE si můžete vytvořit libovolný počet fotogalerií. V nich můžete dále vytvářet alba s neomezenou strukturou a vkládat libovolné množství fotografií.

Editovatelná struktura stránek

Editovatelná struktura stránek

Přímo v menu můžete vytvářet nové stránky a podstránky. Díky tomu můžete snadno změnit strukturu nebo rozšířit rozsah vaší fotogalerie tak, aby vyhovovala vašim potřebám.

Volba zobrazení fotografií

Volba zobrazení fotografií

U každého alba si můžete zvolit, jakým způsobem se mají fotografie zobrazovat. Buď se každá fotografie otevře na samostatné stránce, nebo se po kliknutí na náhled pouze zvětší pro pohodlné prohlížení.

Změna pořadí přetažením myší

Změna pořadí přetažením myší

Pořadí alb i fotografií v galeriích můžete snadno změnit pouhým přetažením myší. Stejně jednoduše dokážete upravit pořadí všech stránek v menu.

Rozšířené informace u fotografií

Rozšířené informace u fotografií

K jednotlivým fotografiím můžete uložit rozsáhlé množství informací. Kromě názvu a popisu tak můžete zaznamenat například údaje o nastavení fotoaparátu nebo o místě pořízení.

Snadné formátování obsahu

Snadné formátování obsahu

Díky vestavěným průvodcům se při přidávání nového obsahu nemusíte starat o jeho formátování. Stačí vybrat fotografie, vypsat data do tabulky nebo vložit odkaz na video. O správné zobrazení se postará systém PROGALERIE

 

Automatické načítání údajů z EXIF

Automatické načítání údajů z EXIF

U jednotlivých fotografií si můžete nechat automaticky načíst údaje z EXIF nebo IPTC metadat. Výrazně si tak usnadníte a hlavně zrychlíte práci při přidávání nových snímků.

Opakované použití modulů

Opakované použití modulů

Každý modul, ať už základní nebo rozšiřující, můžete vytvořit opakovaně. Můžete tak snadno vytvořit libovolný počet stránek s články, diskuzí nebo nabídkou workshopů.

Upozornění na nové události

Upozornění na nové události

Díky upozorněním uvidíte, jaké události se na webu udály od vašeho posledního přihlášení. Například kolik si návštěvníci zobrazili fotografií, jaké napsali komentáře nebo jak hodnotili vaše fotografie.

Historie událostí v administraci

Historie událostí v administraci

V historii událostí můžete kontrolovat veškeré přístupy uživatelů a změny obsahu, které byly v administraci provedeny. Všechny údaje můžete procházet i zpětně za libovolné období.

Vestavěné statistiky Google Analytics

Vestavěné statistiky Google Analytics

Základní statistiky z Google Analytics můžete sledovat přímo na úvodní straně vaší administrace.

Volba světlého nebo tmavého tématu

Volba světlého nebo tmavého tématu

Sami si zvolte, zda se vám fotografie spravují lépe na světlém nebo tmavém pozadí v administraci.

Vysoká míra zabezpečení

Vysoká míra zabezpečení

Systém PROGALERIE má zabezpečené všechny formuláře, zaznamenává přístupy a události a je pravidelně zálohovaný. O vaše fotografie tak nemusíte mít strach.

Základní grafický návrh

Základní grafický návrh

Součástí PROGALERIE je předem připravený grafický návrh. Můžete si vybrat šablonu, kterou vám barevně upravíme a pomocí vašich fotografií originálně odlišíme od ostatních.

 

 

Pokud vás nabídka zaujme a web si budete objednávat, klidně se odkažte na mě. Když nebudete spokojeni, napište mi a já to tu smažu :-)

 

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
26. 08. 2016 , kategorie: otázky
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(0 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář