Komfortní divočina, časopis Menhouse 11/2015

S mým trochu netradičním článkem se můžete setkat v aktuálním čísle pánského časopisu Menhouse. Vždy, když pro nějaké médium zpracovávám materiál o přírodě, snažím se, aby formou a tématem přesně odpovídal cílové skupině čtenářů. Na stránkách jsem popsal osm míst, kde můžete fotografovat divokou přírodu a přesto se cítit poměrně komfortně, bez prosekávaní mačetou pralesem, nebo bez dlouhých pochodů ve sněhové vánici zimní severské přírody.







 
 




 
 
Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
17. 11. 2015 , kategorie: akce, média
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(0 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář