Fotografie do kalendářů 2018, prodej licencí

Připravil jsem speciální nabídku pro firmy, jenž by chtěly obdarovat své partnery originálním kalendářem s přírodními motivy. Stačí z mé nabídky zakoupit licence k vybraným fotografiím podle vkusu a já zprostředkuji tisk kalendářů v libovolném nákladu ve firmě, která každý rok získává ocenění v soutěži Kalendář roku.

 

Jak příprava a zpracování kalendářů probíhá


Vyberete si fotografie s přírodními motivy u mě internetových stránkách (funkce Hledat, zadat klíčové slovo), kde je aktuálně téměř 7000 různých motivů. Po domluvě mohu připravit 12 fotografií podle vašeho zájmu. Tu na stránce je inspirace, další kalendářové kolekce sem postupně budu přidávat.

Po uhrazení jednorázové nevýhradní licence, 12 ks fotografie / 24 000 Kč (titulní 13. fotografie zdarma) předám data firmě Z Studio spol. s r. o., která v součinnosti s vámi připraví návrh kalendáře (grafika, vaše logo) a cenovou nabídku podle velikosti, zpracování a nákladu. Jejich orientační nabídku zašlu na vyžádání.

Jako malou “ochutnávku” jsem připravil několik kolekcí fotografií, které jsou mi nejbližší. Pokud máte nějaké oblíbené motivy, připravím výběr přímo pro vás, aby to k sobě ladilo.

Další možná témata ke zpracování


Špicberky, České Švýcarsko, Afrika, Kostarika, Pantanal, orli, papoušci, pěvci, rys, motýli, Skandinávie, zimní Hokkaido, obojživelníci, česká krajina, Island, Alpy, medvěd hnědý, medvěd lední, kolibříci

Možností je i sestavení kalendáře nesouvisejících motivů z výběrové galerie toho nejlepšího z mé tvorby.

 

Kolibříci

 

Medvěd lední

 

České Švýcarsko

 

Orli

 

 

Tučňáci

 

 

Sovy

 

Toskánsko

 

České orchideje

 

 


 





 

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
14. 08. 2017 , kategorie: akce, novinky
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(1 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář

Moc kouzelné fotografie přírody ,co k tomu dodat nic jiného jen vzít pořádné boty přírodou a vydat se sní seznamovat.