PF 2011, přání na NaturePhoto.cz

I když v těchto dnech mám myšlenky někde jinde, opět jsem si uvědomil, jak rok 2010 děsivě utekl. Někdy si říkám, že bych měl alespoň na chvilinku vysadit a chovat se jako normální většinová populace, ale nejde mi to. Touha poznávat a dokumentovat život zvířat je silnější, moc klidu a volného času mi nepřidělí. Zkouším to, ale marně.


Všem návštěvníkům stránek NaturePhoto.cz přeji příjemné prožití Vánoc s lidmi které máte rádi, bohatého Ježíška a samozřejmě úspěšný rok 2011.

 

Fotografům pak především potešení z každé chvíle kdy mohou fotografovat. Užijte si každou chviličku tím, že budete dělat to, co vás baví.

 

Ondra, Marta a Oliver

 

 

 

 

 

 

 

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
23. 12. 2010 , kategorie: akce, novinky
Klíčová slova
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(8 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář

Vašek Koláček
Ahoj Ondro, i Tobě přeji klidné svátky a úspěšný rok 2011
Přeji všechno nejlepší a pevné zdraví do nového roku 2011 tobě Ondro i celé tvé rodině. Ať se ve všem daří i nadále. Užijte si těchto zimních svátků tak, jak to máte nejraději.
Jarda
i Tobě krásné Vánoce a spousty dalších kásných fotografií..
Jiri Slama
Hodne klidu i Tve rodine Ondro!
Jirka
Hezké vánoce a pohodu všem. Tobě Ondro potom ještě míň rejpalů a víc podpory. :-)
Michal M.
Přeji celé vaší rodině krásné svátky a vše nej do Nového roku. A těším se na další fotografie ,hlavně krajiny. Obdivuji fotografie a rád se sem vracím. M.M.
Marek Kamínek
Přeji pěkné svátky zvládnuté s úsměvem Ondrovi a celé jeho rodině.
Krásné vánoce a hodně zdraví v novém roce celé rodině.