Portfolio Sri Lanka, hotovo

Nakonec to netrvalo tak dlouho. Ani ne za tři měsíce jsem probral fotografie zvířat ze Sri Lanky a to povedenější jsem vložil do Fotobanky na webu. Je to téměř 200 fotografií tvorů reprezentující jednu část asijské tropické přírody. Cesta byla velice plodná a už ten vím, že se na ostrov někdy vrátím, pravděpodobně to ale chvíli potrvá. Vždy mi bude bližší příroda Latinské Ameriky.

To nejlepší, z mého pohledu, si můžete prohlédnou v Portfolio Sri Lanka.

Lepoještěr zelený (Calotes calotes) Lepoještěr zelený (Calotes calotes) | Green Garden Lizard, Autor: Ondřej Prosický | NaturePhoto.cz, Model: Canon EOS-1D Mark III, Objektiv: Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM, Ohnisková vzdálenost (EQ35mm): 130 mm, stativ Gitzo 1227 LVL, Clona: 5.6, Doba expozice: 1/500 s, ISO: 400, Kompenzace expozice: -1/3, Blesk: Ne, Vytvořeno: 27. listopadu 2007 13:42:35, Tissahamarama (Sri Lanka)

Související odkazy

Fotografie zvířat ze Sri Lanky ve Fotobance
Fotografie vážek na Sri Lance
Fotografování vlh na Sri Lance
Fotografování vážek na Sri Lance
Sri Lanka, postřehy z fotografické cesty
Za levhartem na Sri Lanku

 

 

 

 

 

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
24. 03. 2008 , kategorie: akce, novinky
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(3 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář

Radek Demjan
Ty Vlhy jsou moc krasně
zachycené,,, gratuluji fakt nadherné fotky...
Lepoještěr nemá chybu. Ale i ostatní
jsou samozřejmě pěkné. Gratuluji
Honza K.
Tak jsem právě shlédl portfolio Srí Lanka a nemám
slov. Zkrátka super a myslím si, že kdejaký profík může jen závidět. Jen
tak dál a přeji i nadále dobré světlo