Výstava Tropickou přírodou, Ústí nad Labem

Ve spolupráci s Agenturou ochrany přírody a krajiny ČR proběhne v Ústí nad Labem moje jubilejní desátá autorská výstava. U příležitosti otevření nové galerie ústecké pobočky můžete zhlédnou přes třicet fotografií tropické přírody. Výstava probíhá do konce června 2009.

AKTUÁLNĚ: Výstava prodloužena do 31. srpna 2009

Výstavu najdete budově střediska Agentury ochrany přírody a krajiny v Ústí nad Labem. Na výstavě bude prezentováno 32 fotografií, které jsem pořídil při svých cestách za fotografováním zvířat v tropech střední Ameriky. Jedná o snímky z cest v letech 2005 - 2008. Fotografie velikosti 40x60cm byly zhotoveny v profesionální laboratoři Thalia Picta osvitem digitálních dat technologií Océ LightJet na chemicky zpracovaný fotografický papír. Snímky jsou ochráněny laminací a jsou nalepeny na desky Kappa (5mm), které byly zarámovány do matného černém rámu Nielsen.

Autor: Ondřej Prosický
Název výstavy: Tropickou přírodou, aneb obrazy ze světa zvířat
Místo konání: budova střediska AOPK ČR, Bělehradská 17, Ústí nad Labem
Internetové stránky: Agentura ochrany přírody a krajiny ČR
Vernisáž: 6.5.2009 v 17:00 hod (v případě zájmu mě kontaktujte, pošlu pozvánku)
Doba trvání: 7.5.2009 - 30.6.2009
Otevírací doba: PONDĚLÍ a STŘEDA, 8:00 - 17:00
Další informace: mapa


 

Související odkazy
Realizované a připravované výstavy
Informace o výstavě na stránkách AOKP ČR

 

Ondřej Prosický | NaturePhoto.cz, 29.4.2009

Vernisáž výstavy, 6.5.2009

Fotografie z vernisáže výstavy v Ústí nad Labem, 6.5.2009.

 

 

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
29. 04. 2009 , kategorie: akce, výstavy
Klíčová slova
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(0 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář