Kalendář 2010 - Tropy

Od vydavatele jsem dostal pár desítek nástěnných kalendářů s tropickými motivy. Pokud si chcete domů přinést zvířata tropů Střední Ameriky, nebo byste rádi někoho kalendářem potěšili, nabízím kalendář Tropy 2010.

Na tropické přírodě jsem pravděpodobně získal závislost a není to jen tím, že mě před lety přivedla k fotografování divokých zvířat. Její sytá barevnost, několikrát denně skrápěná deštěm, všudypřítomná vlhkost a zvířata zajímavá tak, že jste si to nedokázali představit, mě nepřestanou každý rok lákat k návratu.

Jednou z možností jak dostat přírodu k lidem je výroba kalendářů s přírodními motivy. Bohužel díky pracovnímu vytížení a času strávenému fotografováním přírody, se ještě nějaký čas do vlastního vydávání kalendářů nepustím. Budu rád, když se kdokoli ozve, po domluvě fotografie pro kalendář rád poskytnu. I když konečný výběr fotografií nebudu mít zcela pod kontrolou. 

Název kalendáře:   Tropy 2010
Autor:   Ondřej Prosický
Formát:   450x320 mm
Počet stran:   14 listů
Vazba:   twin wire
Cena:   250,- Kč
Poštovné:   80, - Kč
(možné je i osobní předání na Praze 10)


Kalendář můžete objednat na telefoním čísle +420 608 515 410, nebo využít Kontaktiního formuláře.

Více o možnosti výběru fotografií a nabídku jednotlivých témat pro kalendáře můžete nalézt zde.

 

 

 

 

 

 

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
17. 09. 2009 , kategorie: akce, média
Klíčová slova
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(3 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář

zdar kance
Luke: Budeš se divit, ale jo
Luke
to este dneska nekdo kupuje kalendáře? ja myslel ze uz je to prezitek.