Vše nejlepší do roku 2010

Stejně jako před rokem bych rád všem návštěvníkům stránek popřál pohodové prožití vánočních svátků a úspěšný rok 2010. Nemůžu si pomoci, ale právě končící rok uběhl hrozivě rychle, byl nejrychlejší z těch 32 let, které jsem měl šanci poznat. Lepší už to asi nebude. Mám jeden tip, užijte si každou chviličku tím, že budete dělat to co vás baví.

  

Ačkoli jsem si to v průběhu roku příliš neuvědomoval, příležitostí pro fotografování jsem měl neskutečně hodně. Něco vyšlo dokonale, z některých příležitostí jsem byl malinko v rozpacích, avšak byly i zážitky zcela nečekané. Nerad bych se pustil do nějakého rozsáhlého hodnocení, jen můžete se mnou zavzpomínat nad fotografiemi.

tučňáci Falklandy rypouši Helgoland terejové tuleni orlovci Finsko Dánsko jeleni Německo Slovensko orchideje kudlanky Ekvádor kolibříci vlhy kamzíci

Našemu Oliverkovi je už rok. Je to klučík šikovný a velmi aktivní, nechápu, po kom to ten prcek má :-) Přestože se stále batolí, už se mnou stihl první fotografování, byl se mnou u  divokého puštíka bělavého na Šumavě. Těším se, že třeba bude společných chvil v terénu více.

 

Ondra, Oliver a Marta, 23.12.2009

 

 

 

 

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
23. 12. 2009 , kategorie: akce, novinky
Klíčová slova
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(16 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář

Ahoj Ondro,

přeju Tobě i Tvé rodině velmi mnoho krásných chvil v roce 2010.

Petr
Štěpán Mikulka
Díky za pěkné přání pro nás návštěvníky, ale i za bezvadné počtení a pokoukání v tom uplynulém roce. Budu se těšit na další virtuální setkání a tobě i rodině přeju hodně štěstí a inspirace v roce 2010.
Honza
všechno nej do nového roku!
Honza
Ahoj Ondra,
prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov tebe aj celej rodine a do nového roku veľa zdravia a šťastia a véééľa skvelých fotozážitkov!!!
Marian
Honza K.
Ahoj Ondro, též přeji tobě i celé tvé rodině krásné prožití svátků vánočních, vše nej do nadcházejíchího roku a hlavně pořádnou kupu zdraví.
Martin Chrt
Ahoj Ondro, preji cele Tve rodine a vsem krasne Vanoce a spoustu ulovku v roce 2010. M.
Tomáš Záhoř
Přeji krásné prožití svátků vánočních i novoročních, mnoho štěstí, radosti a pevné zdraví Tobě i celé rodině. Samozřejmě pak jenom ty nejlepší zážitky a snímky na cestách tady i za oceánem.
Vše nejlepší do nového roku 2010 pevné zdraví celé rodině a dobré světlo na cestách přeje pravidelný čtenář Petr
Táké Vám přeji krásné Vánoce a šťastný Nový rok.
Ondro přeji Tobě i Tvé rodině pohodové vánoční svátky, do nového roku pevné zdraví, rodinnou harmonii a pohodu a do foťáku dobré světlo. Petr
Ondro krásný vánoce a ať je pohoda :-)
iva fr
Taky preji prijemne proziti vanocnich svatku a do noveho roku hlavne hodne zdravi, stesti a lasky tobe a cele rodince. A uzivejte si prcka, dokud je prcek, vsechno strasne rychle utika a za chvili uz vas nebude potrebovat...:)
Prajem krásne prežitie vianočných sviatkov, šťastný nový rok . Ďalej by som chcel popriať dobré svetlo a veľa super záberov ešte v tomto roku a taktiež do toho budúceho.

Erik Knotek.ml
Prajem vám všetko dobré, aby sa vám darilo aspoň tak ako po minulé roky... (foťte synčeka kým je maličký, takých fotiek nieje nikdy dosť) :-)
Dušan - Kvej
Tobě a celé rodině také krásný rok 2010! Ať se všechno daří! Petr ps: koukám, že sdílíme spokojenost jak s firmou Tilak, tak jistým výrobcem obuvi :-)
Radek Demjan
A hle ho maleho umelce!

Krasna fotka a i jemu preji hlavne krasny zivot a hodne zdravicka!

Radek