Výstava Tropickou přírodou, Mlsná Žirafa, Praha

V neděli odpoledne jsem v Praze pověsil část výstavy Tropickou přírodou. Fotografie si nyní můžete prohlédnout v kavárně a palačinkárně Mlsná Žirafa, kde máte jedinečnou příležitost si fotografické obrazy zakoupit za polovinu obvyklé ceny. Při návštěvě doporučuji zkusit mojí oblíbenou palačinku s grilovaným lososem a špenátem.

Na výstavě jsou prezentovány fotografie, které jsem pořídil při svých cestách za fotografováním zvířat v tropech Střední Ameriky v minulých letech. Fotografie velikosti 40x60cm byly zhotoveny v profesionální laboratoři Thalia Picta osvitem digitálních dat technologií Océ LightJet na chemicky zpracovaný fotografický papír. Snímky jsou ochráněny laminací a jsou nalepeny na desky Kappa (5mm), které byly zarámovány do matného černém rámu Nielsen.

Autor: Ondřej Prosický
Název výstavy: Tropickou přírodou, aneb obrazy ze světa zvířat
Cena vystaveného fotografického obrazu: 2000,- Kč
Místo konání: Mlsná Žirafa, Ke Strašnické 3304/5a 100 00  Praha - Strašnice
Vernisáž: nekoná se
Doba trvání: 3. června - 31. srpna 2012
Otevírací doba: Po - Ne 10:00 - 19:00
Další informace: mapa

  Mlsná Žirafa  je nekuřácká kavárna a palačinkárna s dětským koutkem. Nabízí čerstvé saláty a bagety, slané i sladké palačinky, poháry a koktejly. Pořádájí dětské narozeninové oslavy, případně i firemní školení. Rozvoz palačinek možný. O víkendu rezervace nutná. Více na www.mlsnazirafa.cz


Vzhledem k tomu, že raději trávím volný čas fotografováním než hledáním volných výstavních prostor,potěší mě, když se mi v případě zájmu o výstavu ozvete.

Souvisejí odkazy

Nabídka fotografických obrazů
Realizované výstavy, nabídka výstav
Fotografická dokumentace výstavy (Auto Base, Praha)

Fotograf
Ondřej Prosický
Ondřej Prosický

se ve své tvorbě zaměřuje na fotografování divoké přírody. Na snímcích chce nápaditě zaznamenat chování zvířat v jejich přirozeném prostředí. Fotografické workshopy a expedice zaměřené na přírodu organizuje od roku 2006, snímky publikuje v médiích a má za sebou více než čtyři desítky autorských výstav.

K jeho největším úspěchům patří účast ve finále prestižní fotografické soutěže Wildlife Photographer of the Year. Členem Asociace profesionální fotografů České republiky je od roku 2009. V květnu 2011 udělila Evropská federace profesionálních fotografů Ondřejovi Prosickému titul QEP (Qualified European Photographer) v kategorii Wildlife Photography a v témže roce získal v Bruselu ocenění FEP Landscape Golden Camera. Nejnovějšími oceněními jsou nominace a hlavní ceny soutěží Czech Press Photo, Czech Nature Photo a z Festival de l'Oiseau et de la Nature ve Francii.

Vloženo
05. 06. 2012 , kategorie: akce, výstavy
Sdílejte s přáteli

Komentáře ke článku

(0 příspěvků)
Přidat komentář

Přidat komentář